Beauty and the Beast

Hi!

Ik ben pas naar de film Beauty and the Beast geweest en ik kon het daarna niet laten om Belle uit de film na te maken. Hiervoor heb ik het patroon van Lily gebruikt, en de jurk en de schoenen een beetje aangepast.

In de film heeft Belle een jurk aan met laagjes. De jurk die mijn Belle aan heeft is een mix tussen de jurk van Belle uit de originele tekenfilm (1991) en de jurk uit de recentere live-action film (2017). De schoenen waren een uitprobeersel, maar ik vind ze wel heel leuk geworden zo! Ze zien er zo vrolijk en ballet-achtig uit 🙂

Het was heel leuk om nét even een andere versie van Lily’s patroon te maken. Zo blijft het allemaal toch nog een uitdaging, ook al heb ik al meerdere Lily’s gemaakt.

Heb jij foto’s van jouw Lily die je graag wilt laten zien? Je kan me bijvoorbeeld taggen op Instagram als @snugglystitches, of een berichtje via Facebook sturen. Ik ben benieuwd!

Liefs, Leonie

Gebruikte materialen

Deze pop van Belle is gemaakt met het patroon van pop Lily. Ze is gehaakt met Drops Paris en haaknaald 2mm:
– Donker beige (26) voor het lichaam
– Bruin (44) voor de haren
– Lichtgeel (19) voor de jurk (2x)
– Geel (14) voor de details en de schoenen

Related Posts

Leave a comment