Beer Bram #02 | voor Siemen

Hi lieve hakers,

Een hele tijd geleden heb ik deze lieve beer mogen haken voor baby Siemen. Ik had hem al een keer gemaakt voor Noah, en nu was Siemen dus aan de beurt! Eigenlijk is deze beer hetzelfde als de beer voor Noah, maar ik vond het toch leuk om hem even te laten zien. Het patroon van beer Bram is van Stip & Haak. Ik heb de beer deze keer wel een leuke extra gegeven, namelijk het doekje/sjaaltje om zijn nek. Staat toch net even wat gezelliger vond ik!

Omdat ik merk dat sommigen het fijn vinden om te weten met welk garen of welke maat haaknaald mijn projecten gemaakt zijn, zal ik dat vanaf nu onderaan de blogposts gaan zetten. Zie onderaan voor de materialen dus ūüôā

Momenteel ben ik bezig met het maken van een nieuwe pop! Gewoon met het patroon van Lily dus geen nieuw patroon, maar om weer even ‘in’ het haken te komen. Het was toch weer even een aardig tijdje geleden dat ik had gehaakt, en hoewel ik weer nieuwe idee√ęn heb voor patronen wilde ik eerst iets vertrouwds oppakken.

Tot de volgende keer en veel haakplezier,

Liefs Leonie

Gebruikte materialen

Beer Bram is een kooppatroon van Stip & Haak. Deze beer is gemaakt met Scheepjeswol Stonewashed en haaknaald 2mm:
– Boulder Opal (804) voor het lichaam
–¬†Black Onyx (803) voor zijn¬†neus
РMoon stone (801) voor zijn snoetje

Related Posts

Comments (2)

Leave a comment