Beer Bram is af!

Hoi lieve hakers!

Zoals jullie kunnen zien is beer bram (of nou, beer Noah?) af! Hoewel dit beertje natuurlijk ook een patroon is van Stip & Haak, net zoals Cato de hamster, vond ik deze toch een stuk sneller gaan. Misschien kwam dat ook wel door het fijne Scheepjeswol Stone Washed hoor, wie weet 🙂 Het belangrijkste is in ieder geval dat het beertje voor baby Noah nu fijn naar zijn nieuwe baasje kan.

madebyleonie_beerbram

madebyleonie_beerbram

madebyleonie_beerbram

Kijk voor meer foto’s ook eens op de Instagram van Made by Leonie! Oh, en Bloglovin’ werkt ook weer helemaal, dus via daar kan je op de hoogte blijven over mijn nieuwe posts 🙂

Liefs, Leonie

Related Posts

Comments (6)

Ik was je even kwijt, maar nu zie ik jouw post weer. Wat is Bram de Beer mooi geworden. Zo leuk met die naam op zijn buik.

Groetjes, Margaret

Dank je!
Ja klopt, er was iets flink fout gegaan waardoor ik niet meer te volgen was met bijvoorbeeld Bloglovin’..
Gelukkig heb ik het (eindelijk) weer kunnen maken 🙂
Groetjes!

Hallo maken jullie gehaakte beren op vraag aub? Mvg kim

Hi Kim! Allereerst excuses voor het late antwoord, door drukte met school was uw bericht er even tussendoor geglipt 😉 Ik zou deze beer graag op aanvraag maken, maar dit gaat door de grootte van de beer helaas wel lang duren. Over deze beer heb ik zo’n 2 weken gedaan. Ook is het gebruikte garen redelijk prijzig, dus de kosten van de beer zou inclusief verzendkosten zouden dan aardig oplopen.. Mocht u toch nog interesse hebben en meer details willen weten kunt u natuurlijk altijd een berichtje sturen! Groetjes, Leonie

met welk nr van haaknaald heb je deze gemaakt? en hoe groot is hij geworden?

Hi!
De beer is al naar zijn nieuwe baasje toe, dus ik kan hem helaas niet meer opmeten 🙁 qua haaknaald twijfel ik ook tussen een 2mm of 3mm.. Ik weet wel dat de maakster van het patroon op haar blog ‘Stip en Haak’ een blogpost heeft over beer Bram gehaakt met dit garen. Daar vind je vast wat meer info. Succes!

Leave a comment