Beer Bram van Stip & Haak #WIP

Hoi lieve hakers!

Welkom bij dit eerste berichtje van 2016! Ik wilde jullie even mijn nieuwe work in progress laten zien, namelijk deze beer van Stip & Haak. Ik heb de beer gemaakt met Scheepjeswol Stone Washed.

madebyleonie_beer_bram

“Maar huh, je was toch bezig met een ander project?” Inderdaad ja! Maar de lieve baby voor wie ik deze beer wilde maken was zo ontzettend nieuwsgierig naar zijn beer dat hij besloot om eerder geboren te worden 😉 Nee zonder grappen, doordat baby Noah eerder is geboren dan gepland heb ik mijn andere projecten even op pauze gezet en ben ik snel begonnen aan deze beer! De beer krijgt ook nog de naam ‘Noah’ op zijn buikje.

Hebben jullie nog fijn gehaakt tijdens de kerst(vakantie)? 🙂

Liefs, Leonie

Related Posts

Comments (2)

This is one of the cutest crochet bears I have ever seen. I have to make this. Is this your own design?

Hi!
Thank you! 😀 This isn’t my own design, but you can order it here (also in English). The designer is ‘Stip & Haak’ 🙂

Leave a comment