Doei Made by Leonie, hi Snuggly Stitches!

Hi lieve hakers!

Zoals jullie wellicht hebben gezien (of gaan zien) is de naam van mijn website veranderd. Waar eerst ‘Made by Leonie’ stond, staat nu ‘Snuggly Stitches’! Ik ben deze verandering door aan het voeren in mijn patronen, op social media, en waar dan ook de naam Made by Leonie te vinden was.

“Maar waarom dan?” vragen jullie je misschien af. Ik gebruikte de (merk)naam Made by Leonie sinds 2011 voor mijn gehaakte knuffels, poppen en patronen. In 2011 was ik blijkbaar nog niet zo origineel en dacht ik, “Nou, het is gemaakt door mij, ‘Made by Leonie’ is echt de perfecte naam!”. Jup. Totdat ik steeds meer begon te haken en ook ben begonnen met het ontwerpen van patronen en ik deze onder deze naam ‘moest’ publiceren. Steeds meer en vaker begon ik mij te realiseren dat veel mensen met een blog, Facebookpagina of website de naam ‘Made by Vul-je-naam-maar-in‘ gebruikten. En als ontwerpster/ haakster/ persoon wil je je natuurlijk wel onderscheiden!

Met vlagen heb ik dan ook flink nagedacht over welke naam ik dan wél leuk zou vinden. De naam zou niet alleen catchy moeten zijn, maar ook Engels (voor een grotere bereikbaarheid) en dan weer niet te ingewikkeld voor Nederlanders. Natuurlijk moest het ook niet te lang zijn, en zeker moest de naam nog niet bezet zijn!

Snuggly   Soft, warm, and comfortable; evoking a desire to snuggle.

De nieuwe naam is ontstaan nadat ik flink heb gebrainstormd over waar mijn knuffels nu eigenlijk voor staan. Snuggly betekent ruim vertaald knuffelig, iets wat het allerbelangrijkst is voor mijn knuffels; ze kunnen plezier en troost geven door een simpele kroel. Daarnaast klinkt het woord ook gewoon gezellig 🙂 Stitches betekent letterlijk (haak)steken, waar de knuffels natuurlijk voornamelijk uit bestaan.

Wat betekent het voor jullie?
Op dit moment ben ik de website aan het aanpassen, dus wellicht werken links of dat soort zaken niet helemaal naar behoren. Daarnaast worden de patronen aangepast (enkel een logo of link, geen grote veranderingen), dus niet schrikken als je ineens een patroon van madebyleonie.com in je mailbox krijgt 😉

Voor nu ben ik lekker bezig met het aanpassen van alles en weer nieuwe energie krijgen om verder te gaan met haken! Ik ben nu afgestudeerd (jeej!) en kan dus weer lekker aan de slag met mijn website en het haken zelf. Ik heb er zin in!

Liefs, Leonie

Related Posts

Comments (5)

Gefeliciteerd met het afstuderen. En met de nieuwe naam. Het is vast een hele klus om alles aan te passen naar jouw nieuwe koers.

Succes met de verandering, Margaret

Goedemiddag,
Ik heb vanmiddag een patroon van ollisleutelhanger besteld en betaald via Etsy. Bij de beschrijving stond dat ik zodra ik betaald het patroon kon downloaden. Maar op welke knop of link moet ik dat doen?
Vr. Gr.

Hi! Ik kan via Etsy niets vinden over uw bestelling of betaling! Weet u zeker dat de bestelling goed is gegaan? Normaal krijgt u dan namelijk een mail met een downloadlink, en kunt u het patroon terug vinden in uw Etsy account.

Zie mijn vraag bij revieuw

Leave a comment