En nog een katje – Sleutelhanger

d2373-shkat4-haken

Ja hoor, we hebben er nog een (: Ik wilde nog eens kijken hoe het katje zou worden in het zwart en dan met roze ‘in’ de oortjes. K vind deze ook wel schattig geworden 🙂 Ik heb nog geprobeerd om snorhaartjes toe te voegen, maar het werd zo’n enge hangsnor. Nou, dan maar geen snorharen! (:

Comments (8)

Ach, deze is super schattig!
Dat vind ik ook dan maar geen snorharen 😉 is het poesje ook iets te klein voor zo te zien. (de tip van snorharen gaf ik je, haha..)
Lieve groet, Monique

Haha dankjewel (:
Ik vond het een goede tip! En ik heb het ook zeker geprobeerd maar bij deze grootte was het een beetje een gekke snor haha :p
Bij een grotere versie staat het vast beter (:
Liefs

Jeetje, wat een ontzettend leuk blog heb je! Ik ben helemaal weg van die leuke gelukspoppetjes die je zelf hebt ontworpen naar aanleiding van dat boekje! Wat ben jij creatief zeg. En dan die knuffels, ongelooflijk. En dan lees ik hier dat je pas 19 jaar bent…sjonge dan ben je wel al een super haakSTER zeg! Mijn oprechte complimenten. Ik ben volger geworden en kom zeker vaak bij je kijken. Bedankt voor de leuke inspiratie en ga zo door.

Groetjes Soesa

Wow, wat een lieve reactie! Dankjewel! 😀
Ik word er helemaal stil van hihi (:

Hoe kan je nu in godsnaam iets tegen hangsnorren hebben? Ze zijn geweldig! 🙂

Ik vind ze enig. Zijn ze ook te koop

Hi! Helaas is dit al een ouder bericht en heb ik het patroon van dit katje niet meer 🙁 Hij is dus helaas niet te koop.

Leave a comment