Fluffy de Alpaca

Hi lieve hakers,

Fluffy is gemaakt naar met behulp van een gekocht patroon van LittleFoot330. Ik heb hier en daar kleine aanpassingen gedaan, en zelf het mutsje erbij verzonnen. Hij was zo kaal en zielig, zelfs met z’n fluizige vachtje 😉

madebyleonie_fluffy_alpaca01_02

madebyleonie_fluffy_alpaca01_01

Fluffy is (helaas) kleiner geworden dan ik dacht, maar dat maakt hem er niet minder schattig om!

Liefs,

Leonie

Comments (2)

Hoi Leonie,

Wat is jouw fluffie Alpaca echt super leuk!! Sinds wij op vakantie zijn geweest is mijn zoontje helemaal weg van Alpaca’s. Hij heeft het er de hele dag over. Daarom wil ik graag jouw alpaca ook maken. Ik heb het patroon al besteld op de site waar de link van is. Mag ik jou vragen wat je hieraan heb aangepast? Weet je misschien nog welke wol je hebt gebruikt? En waar heb je het patroontje van het mutsje vandaan, want die is ook echt super cool!!

Groetjes, Joanna

Hi Joanna!

Ik moet eerlijk zeggen dat ik echt niet meer weet wat ik toen qua aanpassingen gedaan heb! Het is ook alweer meer dan 4 jaar geleden dat ik deze alpaca heb gemaakt haha 🙂 Het mutsje heb ik toen zelf bedacht en ook niet opgeschreven, dus ik ben bang dat ik je niet echt verder kan helpen! Veel succes met het haken van de alpaca, en ik snap het helemaal dat je zoontje zo’n fan is van alpaca’s!

Groetjes, Leonie

Leave a comment