Fresh start

Na een lange tijd wikken en wegen heb ik toch de grote, moeilijke knoop maar doorgehakt: ik ben weg bij Blogger, en ben toch maar begonnen bij WordPress. Een moeilijke beslissing? Meh, een beetje. Veel haaksters zitten nog met hun blog bij Blogger, dus we hadden toch een soort clubje daar. Maar aan de andere kant was ik totaal niet tevreden over Blogger. Natuurlijk, voor een blog werkt het allemaal prima. Maar ik wilde meer. Ik wilde designen, een mooie site. Niet alleen maar praktisch. Dus ja, dan maar over naar WordPress.

En zo was deze grote knoop ineens doorgehakt, zomaar midden in de nacht. En Leonie is Leonie niet als daar dan ook niet gelijk naar gehandeld zou moeten worden! Gelukkig is het op het moment vakantie, dus laat naar bed en uitslapen is dan toch al geen uitzondering.

Wat er op het moment hier te zien is, is het begin van mijn nieuwe stekkie. Mijn fresh start. Niet té fresh, want al mijn oude blogposts zijn hier nog te vinden, maar fresh genoeg om een nieuw begin te zijn. Nu mijn digitale huisje weer helemaal is ingericht naar mijn zin, hoop ik hier ook wat vaker te zijn. Helaas heb ik door de drukte nog niet zoveel tijd gehad om te haken of überhaupt creatief bezig te zijn, maar zodra er weer iets af is kom ik het hier laten zien.

Om niet al te langdradig te zijn ga ik dit bericht afsluiten met de vraag of jullie me nu zouden willen volgen via dit nieuwe adres 🙂 Fijne meivakantie iedereen!

Related Posts

Leave a comment