Gehaakte pop Lily

Hi lieve hakers!

Lily heeft kleertjes hoor! Het was even een uitdaging, maar gelukkig is alles gewoon zomaar in één keer goed gegaan haha 🙂 Ik heb haar schoentjes en vest gehaakt, en de broek en het tuniekje is gemaakt van katoen.

madebyleonie_lily

Het fluffy garen was nog wel een flinke uitdaging, maar als je alles gewoon telt en er een beetje bij blijft met je hoofd is er helemaal niets aan de hand. Het geeft gewoon zo’n leuk effect, dus ik vond het zonde om niet te gebruiken 🙂

madebyleonie_lily

Ik ben stiekem best wel trots op hoe Lily uiteindelijk geworden is. De kleertjes passen goed en kunnen ook gewoon aan en uit, een echt aankleedpopje dus!

madebyleonie_lily

Ik heb bij verschillende (gehaakte) poppenmaaksters gekeken hoe zij de haren allemaal maken. Het lijkt erop dat zo ongeveer iedereen het anders doet, dus ik ben uiteindelijk ook maar mijn eigen ding gaan doen. Ik vind wel dat de ‘scheiding’ in haar haar, die ik gemaakt het met mijn naaimachine, erg mooi gelukt is 🙂

madebyleonie_lily

Nog maar een foto van haar hele outfit zonder vestje, omdat ik haar zo leuk vind!

madebyleonie_lily

De schoentjes die ik heb gemaakt zijn gebaseerd op de schoenen van Nina, maar natuurlijk wel aangepast aan het formaat van Lily. Lily is trouwens ruim 40 cm lang!

Wat vinden jullie van Lily? 🙂 Ik ben er in ieder geval erg blij mee, dus er zullen hier vast nog meer zusjes van haar verschijnen binnenkort!

Liefs, Leonie

Related Posts

Comments (8)

Lily ziet er blij uit met haar mooie, nieuwe kleren. Haar haren zijn mooi gelukt. Een echte speelpop, die vast af en toe nieuwe kleren van jou wil krijgen.

Groetjes, Margaret

Super leuk geworden! Ga je er een patroontje van maken met ook de kleertjes erbij?

Hi!
Dank je! 😀 Ik weet nog niet zeker of er een patroon gaat komen van Lily. Ik vind het best een uitdaging om de kleertjes passend te krijgen, dus om hier dan gelijk een patroon van te maken vind ik nog erg lastig. En een patroon van alleen een blote pop is ook zo wat! Maar, als ik de moed heb verzameld en er komt wel een patroon van dan is dat natuurlijk altijd hier te vinden en op social media 🙂
Groetjes!

Lily is ook weer zoooo mooi, mijn vingers jeuken om er ook aan te beginnen voor mijn kleinkinderen.
Hoop dus dat je het patroon in de verkoop gaat zetten.
Liefs Louise

Hi!
Aw, dank je! Doordat ik nu aan het afstuderen ben is het allemaal wat stilletjes op mijn website, en dus ook helaas met mijn patronen. Als het allemaal achter de rug is wil ik zeker kijken naar het uitbrengen van een patroontje voor Lily 🙂
Liefs!

Ha leonie ik heb er nu drie gemaakt voor kleindochters, met een korte broek en een hesje allebei gehaakt en nog een soort overgooiertje ook gehaakt , de meisjes ziin er erg blij mee.
Bedankt voor je inzet . Het is ook leuk om te maken hoor.

Hoi!
Oooh wat leuk om te horen! Fijn dat ze er zo blij mee zijn 🙂

Leave a comment