Het haakpatroon van pop Lily

Hi lieve hakers!

Lily’s patroon staat vanaf nu in mijn webshop! Het patroon bevat heel veel (ja echt, heel veel) foto’s ter verduidelijking van de beschrijvingen 🙂 Ik hoop dat jullie hiermee een eigen Lily gaan maken! Als ze af is, laten jullie haar dan aan mij zien? Dat zou ik heel leuk vinden! Je kan me bijvoorbeeld taggen op Instagram met @snugglystitches of hieronder een berichtje achterlaten met een linkje waar ze te vinden is. Ik ben benieuwd!

Ik heb met veel aandacht aan dit patroon gewerkt. Mocht je toch iets tegenkomen wat niet klopt of onduidelijk is, dan hoor ik dat graag zodat ik het voor jou kan verduidelijken en voor andere haaksters kan aanpassen.

Heel veel haakplezier,

Liefs Leonie

Comments (4)

Hoi,

Is het patroon van Lily inclusief kleertjes?

Gr. Heleen

Hoi Heleen!

In het patroon van Lily staat ook vermeld hoe je haar jurkje en schoenen kunt haken. Met het patroon kun je haar dus geheel gekleed maken 🙂

Groetjes Leonie

Hoi, ik heb Lilly gemaakt, met jurk en schoenen. Nu zou haar poppenmoedertje nog meer kleertjes voor Lilly willen. Heb je daar nog extra patronen voor?

Groetjes, Jet

Hi Doret! Helaas heb ik geen patronen voor andere kleertjes voor Lily. Wel heel leuk om te horen dat haar poppenmoeder zo met haar bezig is! 😀 groetjes, Leonie

Leave a comment