Haakpatroon van Stip & Haak! – sneak peek

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik ben al een hele lange tijd fan van de knuffels van Stip & Haak. Daarom heb ik nu al drie patronen van haar in mijn bezit, maar het lijkt alsof ik er steeds maar niet aan toe kom! Volgens mij hebben meer haaksters hier last van haha 😉 Toen mijn zusje deze knuffel zag moest ze deze gewoon hebben. Dus heb ik het patroon gekocht, en ben ik gewoon maar lekker begonnen. Misschien dat die motivatie (lees: constant vragend zusje over hoe ver haar Humpie al is – ja hij heeft al een naam) me helpt om deze knuffel in één keer af te maken.

Al enig idee welke lieve knuffel van Stip & Haak dit gaat worden? Hij wordt in ieder geval echt heel erg groot! Dat vindt mijn zusje in ieder geval helemaal niet erg. Tot binnenkort voor een nieuwe sneak peek of misschien wel de onthulling van deze grote vriend!

Liefs, Leonie

Related Posts

Comments (1)

[…] Crochet top by Cup of Stitches 2. Pumpkins by Hilde Haakt 3. Mystery Toy by Stip & Haak 4. Cactus by […]

Leave a comment