Hello Kitty 2 – Sleutelhanger

95a39-sam_2408

Het Nederlandse patroon voor deze sleutelhanger vind je als je klikt op deze link.

Comments (4)

Verkoopt u deze ook van hello kitty ?

Groetjes Kristina

Hi Kristina!

Bedoel je het patroon of de sleutelhanger zelf? Het patroontje is niet van mij, maar staat wel gelinkt in het bericht hierboven 🙂 Als je de sleutelhanger bedoelt; deze is helaas verkocht, maar ik zou er wel eentje voor je kunnen maken (en dan natuurlijk in de kleuren die jij wilt)! Ik hoor het graag als je interesse hebt.

Groetjes, Leonie

Ja ik bedoel de sleutelhanger van hello kitty waar zij die gele jurkje aan heeft . Maar ik zou haar graag in het roze willen . Ik zou zou het super leuk vinden als jij er 1 voor mij maakt dan maak je mij echt blij hiermee ?

Groetjes Kristina
Ps dit is m’n e-mailadres als je mij wil spreken .
seide20@hotmail.com

Mag het jurkje en het bloempje beide roze zijn?

Groetjes Kristina

Leave a comment