Het patroon van pop Nina is te koop!

Lieve volgers,

Het is hier de laatste tijd erg stil geweest, té stil zelfs. Ik hoop dat ik dat een klein beetje goed kan maken met de aankondiging van de opening van mijn Etsy-shopje, waarin pop Nina te koop is!

Pop3

Zoals jullie wellicht al gezien hadden is ook de lay-out van mijn website veranderd. Deze stijl vind ik zelf fijner en overzichtelijker, en ook laden de berichten nu gelukkig een stuk sneller! Boven in de navigatiebalk is een link naar mijn shop te vinden, waar op het moment alleen Nina nog te vinden is. Oh, en vanaf nu heet mijn site gewoon ‘madebyleonie.com’, net zo makkelijk 😉 Natuurlijk ben ik ook gewoon via mijn oude adres te bereiken, dan word je automatisch doorgestuurd naar hier. Dat waren zo’n beetje de updates voor nu 🙂

Veel haakplezier!

Liefs, Leonie

Related Posts

Leave a comment