Het patroon van sleutelhanger Olli is te koop!

Met trots presenteer ik jullie het patroon van Olli! Olli is hier verkrijgbaar in mijn Etsy-shopje.

Patroon Olli-HOOFD

Veel haakplezier! Liefs, Leonie

Related Posts

Comments (2)

Marja Koppenhol - Heidema

Hoi ik heb een vraagje over Ollie.

Ik heb dit patroon een poosje geleden gekocht, maar nu vraag ik mij af hoe u het staartje hebt gemaakt. Dit staat niet in het patroon, en ik ben nog niet zo goed om het zelf te maken.

mvg Marja

Hi Marja!

Het staartje heb ik gemaakt door drie draden van zo’n 30 cm lang door het olifantje te steken op het punt waar jij wilt dat de staart begint. Deze heb ik hierna tot de helft door de olifant heen getrokken, zodat er 6 uiteinden zijn. Met deze 6 draadjes heb ik een vlechtje gemaakt, en een knoopje hierin gelegd zodra ik de staart lang genoeg vond. Succes!

Leave a comment