Geen zorgen, ik ben er nog!

Hi lieve hakers!

Zo, wat is het hier flink stil (geweest)! Zoals ik al eerder verteld had was ik nogal druk bezig met mijn afstuderen, maar ik heb ook een grote opdracht op bestelling gemaakt! Deze zal ik hier over een tijdje laten zien 🙂 Omdat ik met het laten zien nog even wilde wachten viel er dus een flink gat hier op mijn blog. Jammer, maar die ga ik in de zomervakantie lekker inhalen! Voor nu ben ik bezig met een bestelling van pop Nina in heerlijk vrolijke kleurtjes.

Ik zal het patroon van pop Lily met een gehaakte jurk deze zomervakantie uit gaan brengen! Ze is hartstikke leuk met genaaide kleertjes, maar ik zou niet weten hoe ik hier een patroon van uit moet tekenen. Daarom krijgt ze dus een mooie gehaakte garderobe! Ik ben al flink aan het verzinnen over meerdere kledingstukken en misschien zelfs verkleedkleertjes waarmee het patroon later nog uit te breiden is haha. Maar goed, eerst maar een jurkje en mooie bijpassende schoenen. Het patroon is er al, alleen ik wil graag nog veel mooie en duidelijke foto’s maken. Hier ga ik in de vakantie eens lekker de tijd voor nemen 🙂

Liefs,

Leonie

Related Posts

Comments (2)

Goed om te lezen dat je er nog bent. En dat je bezig bent met de aankleedpop. Ik ben benieuwd wat jehebt ontworpen.

Groetjes, Margaret

Hi Margaret!

Ik blijf achter de schermen gewoon lekker bezig 🙂 Het lastige met cadeautjes haken is alleen dat je die pas later mag/wilt laten zien! Maar dat maakt het niet minder leuk 🙂 Juist die blije reactie van de ontvanger maakt het allemaal dubbel en dwars waard.

Groetjes!

Leave a comment