Kraamcadeau jongen | Thijs

Hi lieve hakers,

Het leek me leuk om weer eens iets anders te verzinnen dan een knuffel als kraamcadeau. Dit fotolijstje van IKEA heeft extra ruimte aan de binnenkant waar ik een klein gehaakt beertje heb neergezet. Niet dat dit zo gemakkelijk ging; ik heb nog genoeg andere halve beren liggen die nét of toch wel veel te groot waren voor in het lijstje. Je verkijkt je toch wel makkelijk op de grootte haha. De print in het lijstje heb ik gemaakt met Adobe Illustrator.

Ik ben blij met het resultaat, en vond het ook leuk om naast het gehaakte beertje wat grafische elementen te verwerken in mijn cadeau. Hoe vinden jullie het cadeautje geworden?

Gebruikte materialen

Het patroon van het beertje is een eigen ontwerp en is gehaakt met haaknaald 2mm:
– Schachenmayr Catania katoen in donkergrijs, lichtgrijs en denim
– IKEA fotolijst Ribba

Comments (4)

Schattig kraamcadeautje. Echt een origineel schilderijtje. Knap gemaakt.

Groetjes, Margaret

Prachtig ! Tof, zo een origineel idee en het maakt het geschenkje nog eens zo mooier. Chapeau!
Groetjes, Christel

Aah wat ontzettend lief! Bedankt! ?

Leave a comment