Nieuwe Kipling haaketui en een Lalylala sneak peak!

Ik wilde jullie allemaal even mijn nieuwe Kipling haaketui laten zien! Nu is deze etui natuurlijk niet specifiek voor haaknaalden, maar toch is ie er echt perfect voor.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Zoals je kunt zien is ie ten eerste heel erg groot. Vooral fijn voor mij omdat ik op kamers woon en graag mijn haakspullen overal mee naartoe neem. Als je de etui openmaakt zie je eerst de 26 lusjes waarin je onder andere je haaknaalden kwijt kunt, of andere spulletjes zoals een schaar.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Zoals ik al zei woon ik op kamers, en daardoor had ik maar een paar haaknaalden mee. Met mijn nieuwe etui kan ik ze lekker allemaal meenemen en hoef ik er geen meer achter te laten 🙂

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Als je het flapje aan de binnenkant openklapt heb je nog een groot vak om van alles in op te bergen. In het blikje (van de Xenos) bewaar ik mijn (stop)naalden en een paar oogjes voor mijn knuffels. En natuurlijk mijn Clover PomPom Makers! Die zijn ideaal voor het gemakkelijk maken van pompoms als je je knuffels (of sjaals, mutsen, wanten.. eigenlijk alles) wat wilt opvrolijken.

madebyleonie

Dan is het nu tijd om mijn pop van Lalylala te laten zien 🙂 Lupo the Lamb is bijna klaar! Zijn hoofdje moet alleen nog helemaal afgemaakt worden en hij moet nog oortjes, maar dan is ie helemaal af. Helaas had ik me een beetje vergist in de hoeveelheid garen die de bobble steek zou opeten haha, dus ik had wat tekort. Maar geen probleem, ik maak hem gewoon binnenkort af! Volgende week komen de foto’s van Lupo als ie klaar is 🙂

madebyleonie

Wat vinden jullie van Lupo? En van mijn nieuwe etui? Tof he!

Liefs en veel haakplezier, Leonie

Related Posts

Leave a comment