Lappenpop konijn voor Evi

Hi lieve hakers!

Misschien kunnen jullie het bericht van een tijd(je) geleden nog wel herinneren waarin ik een half af konijntje heb laten zien. Goed nieuws! Ze mag eindelijk geshowd worden! Ik heb haar zo lang niet kunnen laten zien omdat ik het cadeautje voor baby Evi nog niet had gegeven, en het natuurlijk stom zou zijn als haar moeder het cadeau hier dan al voorbij zou zien komen.

Ik heb de oogjes deze keer expres geborduurd en geen veiligheidsoogjes gebruikt, omdat de knuffel voor een baby is. Hoewel de veiligheidsoogjes, het staat al in de naam, wel veilig zijn en ik nog nooit heb gehad/gehoord dat er eentje los is geraakt, wilde ik het risico echt niet nemen.

Het patroon van dit konijn komt uit het boek ‘Gehaakte Lappenpoppen’ van Sascha Blase-Van Wagtendonk. Ik heb het boekje nu ook (bij het vorige konijntje had ik alleen het patroon van het konijntje wat ik los had gekocht via Etsy), dus er zullen vast nog meer lappenpoppen volgen!

Ik heb het konijntje gehaakt met Scheepjeswol Stone Washed. De kleuren die ik heb gebruikt zijn 804 (boulder opal), voor de lichte accenten 821 (pink quartzite) en 803 (black onyx) voor het gezichtje en de naam.

Hebben jullie ook het lappenpoppen-virus te pakken?

Liefs, Leonie

Related Posts

Leave a comment