Mijn eigen webshopje

Hoi allemaal!

Het is misschien niet heel duidelijk zichtbaar voor jullie, maar achter de schermen is er bij mijn website heel veel gebeurd. Voor jullie komt het nu vooral even hier op neer; ik kan mijn eigen patronen verkopen vanaf mijn website! Dit betekent dus ook geen gekke dingen meer met Etsy! Ik blijf wel mijn Etsy-shopje houden voor mijn bereikbaarheid en internationale verkopen, maar ik wilde jullie ook de kans geven om gewoon vanaf hier mijn patronen aan te schaffen.

Schermafbeelding 2015-10-16 om 12.28.35

Maar wat betekent dit nou precies? Voor jullie betekent het alvast iets heel leuks; de patronen zijn hier gewoon weer verkrijgbaar voor hun ‘oude’ prijs! Etsy heeft er een tijdje geleden een (flink) schepje bovenop gedaan, maar hier halen we dus lekker die schep weer vanaf!

Aangezien Tommy binnenkort ook beschikbaar komt en ik bezig ben met een ander project (daarover binnenkort meer!) zal de webshop steeds meer aangevuld worden. Ik ben alvast heel enthousiast. Jullie?

Liefs, Leonie

Related Posts

Leave a comment