Nieuw aankleedpopje Lily

Hi lieve hakers!

Nadat ik jullie vorige week pop Nina heb laten zien, wil ik jullie vandaag kennis laten maken met deze nieuwe gehaakte (aankleed)pop, Lily! Ik wilde graag een pop die aangekleed zou kunnen worden, dus ik heb flink geëxperimenteerd en daar is deze leukerd uitgekomen 🙂

Maar wat een gedoe zeg, dat haar! Ik heb het een tijdje uitgesteld omdat ik wist dat het een flinke klus zou worden, maar uiteindelijk wilde ik haar toch ‘af’ zien. Natuurlijk moet ze nog wel kleding aan 😉 Daar ga ik deze week mee aan de slag, en hopelijk is ze dan volgende week helemaal klaar en aangekleed.

Voor haar wangen heb ik een soort krijtje gebruikt wat speciaal is voor het aanbrengen van een blosje op de bekende Waldorf poppen. Hoewel er nog niet echt een hele permanente (en subtiele) manier is om poppen blosjes te geven, ben ik erg benieuwd naar hoe lang de blosjes van deze krijtjes blijven zitten. Als het wat is zal ik jullie hier natuurlijk meer over laten weten! 🙂

Ik wil haar kleding gaan naaien. Het is weer eens wat anders dan de 100% gehaakte knuffels en poppen, en daarom vind ik het juist zo leuk. Vroeger heb ik veel kleertjes voor mijn Barbies gemaakt, dus ik denk dat het me voor Lily ook wel moet lukken. Ik ben in ieder geval erg benieuwd, en heb er heel veel zin in om deze oude hobby weer op te pakken!

Wat vinden jullie van Lily? 🙂 En wat zijn jullie projectjes op dit moment? Heel veel haakplezier deze week!

Liefs, Leonie

Related Posts

Comments (4)

Lily ziet er in haar onderbroekje al leuk uit. Met kleertjes wordt ze een topper.

Veel plezieer met naaien, Margaret

Dank je wel 😀 Ik heb er echt onwijs veel zin in!

Vraagje hoe kan ik de patroontje kopen

Gr marita

Hoi Marita!
Ik heb helaas nog geen patroontje van deze pop gemaakt.
Als deze er wel komt is dat natuurlijk hier op mijn website te vinden 🙂
Groetjes!

Leave a comment