Nieuw ontwerp van mijn patronen

Hi lieve hakers!

Ik wilde jullie even vertellen dat mijn patronen een make-over hebben gekregen, zodat ze niet alleen beter bij mijn stijl en de stijl van de website passen, maar ook wat printvriendelijker zijn. Je zou er nu bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om bepaalde pagina’s met veel afbeeldingen niet te printen. Verder is het lettertype duidelijker en vind ik het geheel wat professioneler ogen zo 🙂 (En natuurlijk is het voorproefje hieronder niet het hele patroon haha.)

patronen_afbeelding-01

Heb jij nu pas een patroon gekocht en zou je graag het patroon met de nieuwe vormgeving ontvangen? Laat dan hieronder even een berichtje achter met hetzelfde e-mail adres als waarmee je het patroon hebt besteld, het liefst met een ordernummer en datum (dan kan ik het even checken ;)) en ik stuur je het patroon op. Natuurlijk is het patroon zelf wel hetzelfde gebleven, het gaat enkel om de vormgeving.

Let op: in mijn webshop is voor nu alleen het patroon van Tommy al vernieuwd. Ik ga vandaag en morgen aan de slag met Nina, en dan komt Olli waarschijnlijk na het weekend. En waarschijnlijk wat minder interessant voor jullie, maar de Engelse versie van Tommy’s patroon staat online in mijn Etsy shopje 🙂

Wat vinden jullie van de nieuwe vormgeving? Beter? Of vond je het vorige ontwerp prettiger?

Liefs, Leonie

Related Posts

Comments (7)

Hoi,

Ik wil graag het patroontje van Tommy testen. Kan dat nog?

mvg sam

Hoi Sam!
Bedankt voor je aanbod, maar het patroontje van Tommy staat al helemaal klaar en getest in mijn webshop 🙂
Groetjes!

Hoi Leonie,

Graag zou ik willen weten hoe groot Tommy ongeveer wordt als je hem haakt op naald nr. 3?
Alvast bedankt!

Hi!

Ik haak Tommy zelf met Drops Paris en haaknaald nr 3. Dan zal Tommy ongeveer 40 cm lang worden (staand/liggend), en 25 cm hoog als hij zit 🙂 In het patroon staat welke kleuren je allemaal nodig hebt. Van elke kleur zou 1 bolletje voldoende moeten zijn, maar van de huidskleur zou ik voor de zekerheid twee bolletjes nemen. Ik begin zelf vaak halverwege een bol, vandaar dat ik het niet met zekerheid durf te zeggen.

Nog een vraagje, er wordt niet vermeldt hoeveel garen er per pop nodig is. Heb je enige indicatie?
Dank alvast voor je antwoord!

I am interested in buying a pattern, do they come in English.

Hi! Currently my Etsy store sells English patterns of dolls Nina and Tommy. Doll Lily’s pattern will have an English version too soon 🙂

Leave a comment