Nieuwe look!

Hi!

Zoals ik een tijdje geleden had verteld is de nieuwe naam van mijn website Snuggly Stitches. En daar hoort dan natuurlijk ook een nieuwe website bij! Maar dat was je waarschijnlijk (en hopelijk) ook al opgevallen toen je begonnen was met lezen 😉

Ik ben gegaan voor een frisse look met veel wit, maar waar toch mijn herkenbare kleur roze in verwerkt zit voor de gezelligheid. De homepagina van de blog is nu geen lijst van nieuwe berichten meer, maar een duidelijk overzicht met alle berichten in één grid. Zo kan je er lekker snel doorheen bladeren en rondneuzen met de focus op de foto’s! Verder is de inhoud eigenlijk hetzelfde gebleven en werkt ook mijn shop natuurlijk nog gewoon. Ik zal nog wat dingen blijven aanpassen en verbeteren, bijvoorbeeld het uiterlijk van de oudere berichten, maar dat komt allemaal vanzelf wel. Nu eerst genieten van mijn nieuwe en frisse online plekje!

Nog eventjes mijn oude en nieuwe website naast elkaar, gewoon omdat ik het leuk vind om het verschil te zien en stiekem ook om het later terug te kunnen kijken.

Wat vinden jullie van het nieuwe uiterlijk van mijn website? Zie je nog gekke dingen? Dan hoor ik dat graag! Ik weet dat de oude berichten er nog niet helemaal uitzien zoals het hoort, daar ga ik sowieso mee aan de slag. Het is een flink werk (geweest), maar ik ben er zelf in ieder geval heel blij mee.

Veel liefs, Leonie

Comments (1)

Super mooi geworden, daar mag je trots op zijn.

Groetjes Inge

Leave a comment