Opa – Pop

83f19-haken-002

Deze pop heb ik gemaakt met behulp van het patroon (Amigurumi Crochet Pattern) Grandpa van DeliciousCrochet. Ik vind het een erg leuk patroon, en erg leuk verzonnen ook hoe je bijvoorbeeld de vorm van het hoofdje zo leuk krijgt. Ik heb geprobeerd mijn eigen opa na te maken voor zijn verjaardag, en volgens mij is dat aardig gelukt (:
De knuffel was al ruim een maand af, maar ik had nog geen goede foto’s gemaakt *lees: oplader van spiegelreflexcamera was spoorloos*.

Edit: Het leuke patroon voor oma is via deze link te vinden.

Comments (8)

Wat een beauty is dit, erg mooi gemaakt.
Groetjes, Amarins

Wat een gezelligerd zeg, echt een Opaatje:) Leuk!

Je opa is enig geworden zeg! Heb je ook een idee dat je van het patroon ook een oma kunt maken?ik wil deze graag voor mijn ouders maken, maar kan alleen maar een patroon voor de opa vinden, groetjes mijntje

Hoi! Ik heb het linkje naar oma in mijn bericht hierboven toegevoegd 😉
Veel haakplezier!

Ah, bedankt helemaal niet goed gekeken. Ik ga ze maar eens even bestellen!

Hallo , je opa is geweldig mooi, ik ben er net mee begonnen maar snap de beschrijving van het zwart op de ogen niet en het haar, waar heb jij het mee gedaan?

Hoi! Dank je:)
Het zwart op de ogen? Ik snap niet wat je hier bedoelt eigenlijk! De oogjes die ik gebruikt heb zijn van die plastic veiligheidsoogjes, deze zijn van zichzelf al zwart. En het haar heb ik volgens de beschrijving gedaan, en ook met hetzelfde garen (Catania) als de rest van de pop. Ik hoop dat dit je een beetje helpt!

Oke bedankt, ik begin nu met de haren en kijken hoe dat moet net als de wenkbrauwen

Leave a comment