Oproep – De uitslag!

Hoi allemaal!

Dinsdag had ik hier een oproepje geplaatst voor het testen van mijn eerste patroontje. Ik heb hier een aantal hele leuke reacties op gehad, dus het was moeilijk kiezen! Uiteindelijk heb ik willekeurig mensen ‘gekozen’ omdat ik echt niet kon kiezen ๐Ÿ˜‰
Uiteindelijk is mijn keuze gevallen op Anouk en HaakEsje!
Zouden jullie hieronder in de comments jullie mail-adressen kunnen achterlaten? Als jullie je reactie daarna gelijk verwijderen krijg ik daar wel een mail van, maar ziet niemand anders dat ๐Ÿ˜‰ Dan zal ik jullie het patroon zo snel mogelijk toesturen. Succes!

Comments (8)

Veel plezier en succes met het testen van het leuke patroon.

Groetjes, Margaret

Och wat jammer! Beide veel plezier met testen!
En voor iedereen een fijne jaarwisseling!

Groetjes Merula

Deze reactie is verwijderd door de auteur.

Hรจ jammer, ik had het graag gedaan. Succes met het proefhaken, ik wacht nu met smart op het kooppatroon!

Hey! Ik heb zojuist je blog ontdekt! Je haakt mooie dingen, mooie kleurtjes ook! Leuk te zien dat er nog een jonge haakster actief is op het web ^.^
Ik ben benieuwd naar je volgende haakwerkjes! Groetjes!

Hallo Leonie,
Is het patroontje inmiddels uitgetest en verkrijgbaar? Ik zou graag deze leuke pop willen haken.

Hoi!
Het patroontje is inderdaad uitgetest, maar door ontzettende drukte op school is er weinig van gekomen om dit te verbeteren en te publiceren… Zodra het zover is komt het zeker op mijn blog te staan! Bedankt voor je belangstelling! ๐Ÿ™‚

Jose van Gisbergen - Vermeulen

Kan ik inmiddels het patroontje bestellen?

Leave a comment