Oproep – Maar ik denk wel een hele leuke!

Hoi allemaal!

Het is wel ontzettend lang geleden dat ik hier weer eens wat van me heb laten horen! Nu is het gelukkig eindelijk vakantie en is er weer wat meer tijd voor leuke dingen (:

Na veel wikken, wegen en advies van jullie heb ik besloten om een paar van jullie te vragen om mijn eerste patroontje te testen! Het gaat hierbij om het patroontje van deze pop:

Ik heb wel een aantal voorwaarden. Ik ben niet heel strak met deadlines, ik bedoel kijk maar eens hoe lang ik erover heb gedaan om tot dit besluit te komen, maar ik zou het fijn vinden als degenen die zich opgeven als ‘vrijwilliger’ wel vรณรณr februari in ieder geval al een heel eind kunnen zijn met het testen ๐Ÿ˜‰
Ook zou het fijn zijn als diegenen mij goede feedback kunnen geven, want dat is natuurlijk het doel van deze testronde (: Het is natuurlijk wel belangrijk dat je in ieder geval wat ervaring hebt met het haken van knuffels, dus dat je kunt haken in het rond.

Als jij er zin in hebt om dit patroontje voor me uit te testen en mij hierop feedback zou willen geven, laat dan hieronder een comment achter met waarom ik jou zou moeten kiezen. Vrijdagavond 23.59 is de deadline voor het aanmelden, tenzij er nog geen kip heeft gereageerd haha ๐Ÿ˜‰ Dan laat ik hierna wie de gelukkigen zijn ^^

P.S. voor de testers is het patroontje natuurlijk helemaal gratis ๐Ÿ˜‰

Comments (13)

Dat doe ik graag voor je! Lijkt me super en is voor mij een kleine moeite, voor februari moet zeker lukken ;).
Ik haak op het moment veel knuffels en vind dit erg leuk om te doen. Ook heb ik van verschillende mensen patronen gehaakt en iedereen omschrijft dingen anders ๐Ÿ™‚

Liefs Rianne

jou popje heb ik altijd zo mooi gevonden. Heel graag zou ik dat voor je uittesten. Ik heb meerdere jaren haakervaring en test wel vaker patronen uit. Februari moet lukken. En stiekem heb ik hier in huis een klein meisje dat dan heel graag met de pop zou willen spelen.
Fijne feestdagen en succes met je keuze.

Ook ik zou het wel voor je willen uittesten! Ik heb zelf al meerdere knuffels en kraamcadeaus gehaakt (zie blog) en ik hou wel van een nieuwe uitdaging! Zelf geef ik ook workshops, dus het haken heb ik wel aardig onder de knie. (ben verslaafd!)

Fijne dagen gewenst en ik hoor het wel van je!

Groet, Corine

Ik voel mij aangesproken ;).
Heb ervaring met knuffels haken (zoals je op mijn blog kan zien) en ben dringend toe aan iets “nieuws” (http://vrolijkbyleen.blogspot.com/2013/12/hakersblok.html).
Het is ook eens iets helemaal anders dan een diertje haken.
Prettige feestdagen en veel “kies”plezier, Groetjes, Leen

Wat leuk! Ik zou het patroon graag voor je willen testen.
Ik mag graag haken, en heb dan ook allerlei creaties gemaakt. Als je even wilt gluren kan je me altijd even opzoeken op facebook. ๐Ÿ˜‰
Heb al vaker patronen getest en dat is erg leuk om te doen!

Hele fijne feestdagen! En succes met je keuze! ๐Ÿ˜‰

Groetjes Merula ten Hove

Ik zou graag helpen testen!

Ik test haar graag voor je:-) popje is te leuk!!

Hoi, ik vond je popje direct prachtig en zou het heel graag testen! Ik haak nu anderhalf jaar alles wat los en vast zit: amigurumi, granny's, gratis patronen en patronen uit boekjes, Engels en Nederlands… Een patroon testen heb ik nog nooit gedaan, maar eens moet de eerste keer zijn… Succes met je keuze!

Hoi hoi, ik zat al met smart op je popje te wachten, ik vind hem erg leuk. Ook ik zou hem graag willen proefhaken. Ik haak nu een tijdje en ben eigenlijk meteen met de moeilijkste patronen begonen. Ik vind het echt een uitaging. En ja hier ook drie meiden die graag met deze pop willen spelen ๐Ÿ™‚ groetjes en fijne feestdagen, Es

Ohhh echt super leuk ik zou het graag willen doen, ik heb allen nog nooit voor iemand voor gehaakt maar zou het echt super leuke uitdaging vinden.
Hou echt van haken een klein beetje verslaafd ben ik wel ja hahaha.
In ieder geval hele fijne feestdagen.
Groetjes Jacqueline

Ik zou heel graag willen testen! Ik heb wol liggen in overvloed.. Haak dagelijks een stukje.. En mijn zus verwacht een dochtertje! Redenen genoeg om deel te nemen!

hoi,

mij email vdebaerdemaeker@gmail.com

kan je me eens mailen aub ? ik heb een vraag over de prachtige sleutelhangers..
bedankt
Valerie

ik denk dat ik te laat ben maar ik heb dit net pas gelezen maar ik zou graag mee willen doen ik heb wel ervaring met knuffels en popjes haken

Leave a comment