Over

Hi!

Ik ben Leonie. Zoals je waarschijnlijk al wel hebt kunnen raden is haken mijn grote hobby. Ik vind het geweldig om de ideeën die ik in mijn hoofd heb te realiseren, en ze zo tastbaar te maken. Daarom vind ik het ook zo leuk om de knuffels te maken naar mijn eigen patronen: het is letterlijk a dream come true.

Ik vind het leuk als je reageert op mijn projecten, dus voel je niet bezwaard! Voor vragen of opmerkingen kan je natuurlijk ook altijd een comment plaatsen.

Enjoy watching, en veel haakplezier!

Comments (28)

Hoi Leonie, ik ben net als jij helemaal verslaafd aan haken. Wat een mooi dingen heb je gemaakt, schitterend. Ik ben helemaal fan van pop Nina. Verkoop je je patronen ook??

Hoi! Ik wil het patroon van pop Nina inderdaad gaan verkopen voor een klein prijsje. Het kost echter zo veel tijd om dit goed en duidelijk uit te werken, dat dat naast school en werk erg lastig is. Ik ben er al wel ver mee, en zodra het patroontje beschikbaar is komt dit natuurlijk op mijn blog te staan! Bedankt voor je belangstelling 🙂 Groetjes!

Hallo,
Is het mogelijk om een patroon te krijgen/kopen van pop nina?

Mvg hendrika

Ik haak ook heel graag en ik zou het dan ook heel fijn vinden om je patroontjes te hebben. Zodra ze te koop zijn geef je maar een seintje.

Hoi Leoni, ik wil heel graag dat patroon van de pop om hem voor mijn kleindochter te maken.
Heb je het patroon al?

Met vriendelijke groet,
Lia Hoogewerf

Hallo!

Het patroon voor de pop is zo goed als klaar, toch weet ik nog niet of het duidelijk genoeg is om te publiceren.. Als het zo ver is zal het op mijn blog komen te staan!
Bedankt voor uw interesse 🙂

Groeten, Leonie

Hallo Leonie. Ik ben op zoek naar een haakpatroon van een popje. Het patroon van pop Nina lijkt daar precies op. Is het patroon al te koop, en zo ja waar kan ik dat vinden. Groetjes Brechtje

Hallo
Kan je me zeggen het groot het popje Nina is als je deze haakt met haaknaald 3?

Hi Inge!
Gehaakt met een haaknaald van 3mm is Nina zittend ongeveer 25cm en staand/liggend ongeveer 40cm 🙂
Natuurlijk ligt het er ook aan hoe strak of los je haakt, maar als ik haar met een haaknaald van 3mm haak wordt ze dus zo groot.

Hoi! Kan ik de pop Prinsesje ook bestellen? Gr Sanne

Hoi Leonie,
Wat maak jij gave dingen zeg!! Ik kwam jouw eerder gemaakte paardje online tegen en vindt hem zoo mooi!!! Ik vroeg me af of het mogelijk zou zijn om een foto van mijn pony naar jou toe te sturen, en of jij er dan zo’n gave sleutelhanger in de kleur van de pony van kan maken?
Graag hoor ik of zoiets mogelijk is.
Groetjes,
Anoek

Hi Anoek!

Ik had je een mailtje gestuurd 🙂 Ik hoop dat deze is aangekomen, zo niet hoor ik dat graag.

Groetjes,
Leonie

dag Leonie,
Ik zou graag het onderstaand patroontje kopen,
maar kan ik dit ook op een andere manier betalen als met pay-pal.
graag zou ik dat met ideal of overmaken.

PATROON – Miss Bunny – haak patroon, amigurumi patroon, pdf

Hoi Ine,
Het patroon van Miss Bunny is niet van mij, maar van de ontwerpster Lilleliis 🙂 Zij is bijvoorbeeld te vinden via Etsy, of haar website http://www.lilleliis.com. Helaas kan ik je hier dus niet verder mee helpen. Veel succes!

Hallo Leone,
Je maakt hele leuke en mooie dingen. Welk garen gebruik je? Ik vind je kleurengebruik mooi.
Groet Adrie

Hi Adrie!
Dank je 😀 Ik gebruik voor bijvoorbeeld de poppen Drops Paris, het dunnere garen (wat ik gebruikt heb voor bijvoorbeeld Lupo het schaapje) is Schachenmayr Catania, en voor bijvoorbeeld beer Bram heb ik Scheepjeswol Stone Washed gebruikt. Veel haakplezier!

Hoi Leonie

Als ik pop Nina wil bestellen bij jouw hoelang is dan de levertijd?

Hi Co!

Op het moment kan ik haar binnen 10 dagen voor je maken en dan naar je opsturen! Heb je haar sneller nodig kan je dit natuurlijk altijd laten weten en dan zet ik er wat extra vaart achter 😉

Ik heb nog een paar vragen kan ik je alleen op deze manier contact hebben met je?
Kan nergens anders een email adres vinden

groetjes Co

Ik heb u een mailtje gestuurd 🙂

Mijn vragen zijn onderweg

Dag leonine
Ik heb een vraagje; zou je ook een knuffel kunnen maken vanaf een plaatje uit een kinderboek? Meer tekst en uitleg zou ik je graag willen mailen!
Groetjes!

Hallo Leonie,
Wat een ontzettend gave poppen maak je. Ik ben inmiddels druk bezig met Lily en wat wordt ze leuk! Een vraagje, is er ook al een patroon van de pyjama poppen?

Groetjes Francine

Hi Francine!

Er is helaas nog geen patroon van de pyjama poppen. Lily is wel gebaseerd op het lichaam van deze poppen, dus je zou Lily’s lichaam in verschillende kleurtjes kunnen haken zodat ze een pyjama aan lijkt te hebben. Ik ben nu druk aan het afstuderen, maar wil daarna het patroon van de slofjes maken voor Lily 🙂 zo kan ze toch een beetje een pyjama popje zijn.

Hoi leonie, ik ben de laatste de gelukspoppetjes aan het haken en zie dat jij er leuke petjes, haar, strengels aan haakt. Ik vind dat zo leuk! Heb jij hier een patroon van te koop? Groet Gea

Hoi Leonie,ik ben opzoek naar het patroon vanLilleliis,voor mijn kleindochter te maken,heb je het patroon nog.gr.Roos

Hi! De ontwerpster van de Lilleliis-patronen heeft erg veel werk gestoken in haar (koop)patronen. Daarom deel ik de door mij gekochte patronen niet met anderen 🙂 Ze verkoopt deze patronen wel nog op verschillende manieren, zoals Etsy of haakboekjes. Succes en groetjes!

Leave a comment