Pop Lily is naar huis

Hi lieve hakers!

Afgelopen zaterdag heb ik pop Lily weggebracht en nu is ze onderweg naar haar huisje in Zuid-Frankrijk. Ik wilde jullie laten zien welke tweede outfit ik voor haar had gemaakt. Lily’s nieuwe eigenaar wilde graag nog een gehaakte jurk met bijpassende schoenen. Toen ze eenmaal af was kon ik het ook niet laten om een tiara voor haar te maken omdat ik het zo’n prinsesje vond 🙂

Ik ben stiekem toch wel gehecht aan haar geraakt, hoe raar dat misschien ook klinkt. Misschien komt het wel omdat ik zo lang bezig geweest met haar ontwerp en het maken van haar kleertjes! Geen idee, maar dat maakt het niet minder leuk dat ze nu weg is hoor 🙂 Ik vind het juist erg leuk dat ze straks iemand anders hopelijk heel blij kan maken!

Ik vond het echt een ontzettend leuke uitdaging om de kleding passend te maken, en op zo’n manier dat het nog makkelijk aan en uit kon ook. In het donkerdere bandje waar de strik op zit heb ik elastiek verwerkt zodat het jurkje mooier en ook aangesloten zit, maar het toch makkelijk aan en uit te trekken is. Het was echt tof om hiermee te experimenteren, en ik weet zeker dat er nog meer poppen gaan volgen! Misschien een ideetje voor een volgend patroon?

Zo is Lily nu onderweg naar haar nieuwe huis. Hier valt pas echt op hoe groot ze eigenlijk is, namelijk zo’n 40 cm. Het lijkt me ontzettend leuk om mini-me poppen te gaan maken, waarbij ik dus een pop op iemand laat lijken. Zo. veel. ideeën! Ach, straks na mijn afstuderen heb ik hopelijk wat meer tijd om in het haken te steken. Ik heb er nu al zin in!

Liefs,

Leonie

Related Posts

Comments (10)

Wauw, echt prachtig. Ik kan me voorstellen dat je aan d’r gehecht bent geraakt. Liefs Inge

Lily ziet er prachtig uit met haar nieuwe outfit. Leuk dat ze nu van kleding kan wisselen. Ze gaat vast iemand heel blij maken. Leuk idee om poppen te maken die echt op mensen lijken.

Succes met je studie, Margaret

Hoi Margaret! Dank je wel 🙂 En bedankt voor de support voor de afronding van mijn studie, die kan ik wel even gebruiken haha. Groetjes!

Ach, kijk haar nu zitten in haar vervoerdoosje 🙂 Mooie kleertjes heeft ze mee gekregen, daar wordt vast met heel veel plezier mee gespeeld!
Succes met afstuderen.

Hello Leonie,
Your adorable blondie doll with her second dress and shoes ensemble arrived at my place today. She is soooo cute and well made,mas are her outfits. Thank you very much for offering your work for sale to others.

I love her squishy body, so cuddly. I don’t yet know to what little girl she will be given but as she is so special, I will only give her personally to someone who deserves her !

Bravo for your talent and thank you again.

Warm wishes

Lisa

Hi Lisa!

I’m glad she arrived safely, and I’m very very happy that you like her!
It really means a lot to me 🙂
Thank you again and kind regards,

Leonie

Het patroon van deze prachtige pop en kleren, kan ik die ook kopen?

Hi Sylvia!

Het patroon van pop Lily is in de maak, en deze komt binnenkort uit! Als het zover is komt het hier op mijn website te staan 🙂

Leave a comment