Pop Nina #05

Hi lieve hakers!

Ik heb de laatste tijd even een haakdipje; ik weet gewoon echt niet wat ik moet gaan haken! Gelukkig kreeg ik een bestelling van pop Nina in een nieuwe kleurencombinatie, dus ik kon weer lekker aan de slag.

Nina heeft voor het eerst rossig haar! Ik weet dat ik het vaker gezegd heb, maar het blijft bijzonder om te zien hoe elke pop haar eigen persoonlijkheid lijkt te krijgen door alle verschillende kleuren.

Wat vinden jullie van deze kleuren? Zelf had ik het in eerste instantie niet gekozen, maar wat is ze lief en mooi geworden! Daarom hou ik zo van bestellingen; er komen dingen uit mijn handen die ik zelf nooit had kunnen verzinnen maar waar ik wel ontzettend blij mee ben.

Liefs, Leonie

Related Posts

Comments (1)

Goedenavond,

Ik heb zojuist het patroon gekocht, en kan niet wachten om de pop te gaan haken voor mijn dochtertje. Ik vind het alleen moeilijk welke kleur ik voor de huid moet bestellen. Mag ik vragen welk garen en ik welke kleur u voor het lijfje van deze pop heeft gebruikt?

Met vriendelijke groet,

Anneke van Lieshour

Leave a comment