Pop Nina #06

En… daar is nog een Nina! Deze keer in het geel met grijs, voor mij een nieuwe maar o zo leuke kleurencombinatie. Gezellig en kleurig, maar toch niet te druk 🙂

Ik merk dat ik het lastig vind om steeds verhaaltjes te schrijven bij de verschillende kleurencombinaties van Nina: hoe leuk en hoe verschillend Nina er elke keer ook weer uit ziet, de basis blijft hetzelfde. Toch wil ik hier wel nog steeds de foto’s laten zien, omdat ik die gewoon zo leuk blijf vinden.

Wil je zelf ook een Nina maken? Haar patroon is te vinden in mijn webshop. Ik zou het leuk vinden dat je, als je haar gemaakt hebt en op social media plaatst, je Snuggly Stitches tagt zodat ik haar ook kan bewonderen.

Gebruikte materialen

Voor deze versie van Nina heb ik de volgende kleuren van Drops Paris gebruikt:
– Dark beige (26) 2x voor de huidskleur
– Brown (44) voor haar haar
– Vanilla (35) als hoofdkleur van het shirt
– Strong yellow (14) als detailkleur
– Light grey (23) voor de legging en de schoenzolen
– Dark grey (24) voor de schoenen

Comments (1)

Met de gele kleertjes is Nina echt al in Paasstemming. Het staat haar vrolijk en ze is klaar voor de lente (wie niet?). Weer een mooie pop.

Groetjes, Margaret

Leave a comment