Pop Nina, maar dan met een ander jurkje

Ik vond nog een paar foto’s van Nina in een andere kleurencombinatie! Deze kon ik jullie natuurlijk niet onthouden 🙂 IMG_3116 IMG_3124 IMG_3108 Ik vind het zo leuk om te zien hoe een knuffel met andere kleurtjes gelijk zo’n andere persoonlijkheid krijgt! Door het zachte roze en de blosjes op haar wangen is Nina nu een echte girly girl.

Mijn patroon van Nina is hier verkrijgbaar.

Related Posts

Comments (5)

Wat een schatje in haar roze jurk. Een van mijn nichtje zou graag zo’n leuke pop krijgen. Mijn andere nichtje heeft niets met roze, maar met blauw kan ik haar vast blij maken.

Groetjes, Margaret

Succes en plezier met het maken van de poppen! Ik ben benieuwd hoe ze zijn als je ze af hebt 🙂 Groetjes Leonie

Gaaf! Ze is echt heel schattig 🙂 Gaaf inderdaad om te zien dat een popje er toch zo anders uit gaat zien als je met andere kleurtjes werkt.

Leave a comment