Popje #2

Pop Meisje 3 - Haken

Voor een meisje dat jarig was heb ik deze pop gemaakt, met een shirtje in haar lievelingskleuren.

I know, I know, ik moet het patroon echt een keer publiceren. Het ergste is ook dat het eigenlijk al maanden klaar ligt, maar het voelt gewoon nog niet helemaal ‘af’ of goed genoeg.. Misschien doe ik gewoon te moeilijk en moet ik het allemaal gewoon publiceren. Toch ben ik er niet zeker van dat de versie die op mijn computer staat nu echt de definitieve versie is, ook al staat die bomvol foto’s en uitgebreide beschrijvingen. Ach, waarschijnlijk denk ik gewoon veel te ingewikkeld en moet ik ‘t toch gewoon maar eens doen 🙂 Wie weet..

Comments (17)

ik ben op je blog gekomen door je mooie pop. verder zijn er weinig(lees geen)mooie poppen patronen. Deze is prachtig. Je zult er vast veel succes mee hebben. Misschien is het een idee om iemand te laten proef haken??

succes

groetjes miriam

Ze is erg mooi, je pop!
Knap gedaan hoor!

Groet, Corine

Ohhh wat een mooie pop zeg daar zal ze vast erg blij mee zijn!!!!
Groetjes Jacqueline

Hij is echt prachtig! Met allerlei leuke details. Gewoon doen…

Hartstikke leuk!! Gewoon doen! Als je iemand zoekt om proef te haken… 😉 ik heb net sofia afgewerkt van lilleliis 😉 er zijn maar weinig leuke popjes!
Groetjes Merula

Hartstikke leuk!! Gewoon doen! Als je iemand zoekt om proef te haken… 😉 ik heb net sofia afgewerkt van lilleliis 😉 er zijn maar weinig leuke popjes!
Groetjes Merula

superleuke pop!
van mij mag je hem posten hoor:-) dan kan ik er vlug mee aan de slag voor mn kleine meid.
:-):-):-)
Ijda

Ik zit te zoeken naar patronen voor een pop en kom deze tegen. Wat een leukerd! Als het patroon er al was zou ik er meteen aan beginnen….

Je hebt het kleine meisje vast heel blij gemaakt met deze prachtige pop. En dan ook nog in haar kleuren. Dat maakt het extra speciaal.

Heb je twijfels over jouw patroon. Vraag een paar haaksters om hem als proef te haken en je hun bevindingen toe te sturen. Natuurlijk onder beding dat zij het patroon op geen enkele manier doorgeven. Het is en blijft jouw patroon.
Zo weet je zeker of alles klopt.
Op deze manier werken ook veel bekende patroonontwerpers.

Je mag mij altijd benaderen om het patroon voor je proef te haken.

Liever groet, Margaret

Ik ben ook al tijden op zoek naar een patroon voor een leuke pop en deze is erg schattig. Ik zou het patroon graag van je kopen als het beschikbaar komt

Hallo Leonie,
Via via op je blog terecht gekomen en wat is ie leuk!!! Ben volger geworden, ben benieuwd naar meer.
Ik heb momenteel een give-away lopen. Zin om mee te doen?
Groetjes Patricia

heel leuk ik vondt u blog via andere hakers..zal zeker meer bezoeken…groetjes

Hallo ik zou heel graag het patroon van pop#2 willen hebben en van de konijn met het jurkje en jasje.
Waar kan ik dat vinden? Wat is de prijs van het patroon?
Met vriendelijke groet,

M. Groenenberg

Hoi! Het patroon voor het popje is helaas nog niet beschikbaar. Het konijntje is een ontwerp van Lilleliis. Als u via Google zoekt naar ‘Miss Bunny Lilleliis’ zijn er verschillende manieren om het patroon van haar te kopen. Ze heeft zelf een verkooppagina op Etsy (Engels), maar het patroon is ook in het Nederlands vertaald. Veel succes en haakplezier!

Hallo ik heb net het patroon van pop Nina besteld en betaald ik heb misschien iets over het hoofd gezien maar ik weet nu niet of het goed is overgekomen vr Gr Ria den hartog

Hi! Ja hoor, alles is goed gegaan! Ik moest de betaling alleen nog handmatig controleren, vandaar dat het iets langer duurde. Als het goed is heeft u het patroon al in uw mailbox! Groetjes en veel haakplezier!

Hallo het is een hele leuke pop inmiddels heb ik ook dat jongetje besteld ik zie hem tegemoet het is jammer dat je geen bevestigindsmail krijgt dan weet je dat het goed overgekomen is

Leave a comment