Popje Nina #03

Hi lieve hakers!

Na een iets te lange pauze ben ik er weer 🙂 Deze keer heb ik een oude bekende om aan jullie te laten zien, namelijk popje Nina! Natuurlijk heeft ze ook deze keer weer nét iets anders aan. Deze pop is in mijn webshop besteld, en heb ik helemaal naar de wensen van de koper gemaakt. Natuurlijk kan je haar ook zelf maken; het patroon van Nina is hier te vinden.

madebyleonie_nina03_05

madebyleonie_nina03_01

Ik vond het erg leuk om Nina weer eens te maken. Soms heb ik gewoon even een dipje en weet ik even niet wat ik moet haken, terwijl ik wel graag wíl haken. Toen ik de bestelling voor Nina op vakantie kreeg was ik dan ook erg blij dat ik weer lekker aan de slag kon zonder me af te vragen wát ik nu eigenlijk moest gaan maken. Heerlijk even ontspannen en niet te veel nadenken 🙂

madebyleonie_nina03_02

Zoals de vorige versie van Tommy die hier pas voorbij kwam heeft ook deze versie van Nina geen mondje. Waarom precies? Geen idee. Op dit moment vind ik het gewoon wat mooier, en als een kindje met de pop wil spelen is het humeur van de pop nog ‘neutraal’ en kan de pop dus fijn in alle scenario’s lekker meespelen met het kind.

madebyleonie_nina03_03

Best wel een tijd geleden heb ik een hele hoop kleine knoopjes gekocht. Deze zijn officieel volgens mij ook om te scrapbooken, zo klein zijn ze. Ze passen wel echt perfect bij de kleuren van Nina’s outfit 🙂

madebyleonie_nina03_04

Wat hebben jullie afgelopen tijd gehaakt? Ik ben trouwens ontzettend nieuwsgierig naar jullie gehaakte madebyleonie-poppen! Als je een pop gemaakt hebt en je wilt hem/haar laten zien, link er hieronder gerust naar! Vind ik alleen maar leuk 🙂 Ook op Instagram kan je me taggen. Mijn gebruikersnaam is @madebyleonieblog, of gebruik #madebyleonieblog of #madebyleonie onder je foto. Ik ben benieuwd!

Heel veel haakplezier deze week! Ik ga mijn konijntje van A La Sascha nog even afmaken, het wordt ook wel tijd haha.

Liefs, Leonie

Related Posts

Comments (4)

Hoi Leonie

Ik heb een vraagje maak je ook poppen op bestelling
het gaat over twee poppen die Lotte en Max heten dat zijn twee poppen die gebruikt worden bij gebarentaal, dus ze zijn er alleen maar op filmpjes en dvd.
ik heb er wel een foto van hoe ze eruit zien.
En als je dat doet wat kost het dan.

Ik hoor graag van je

Hi Ingrid!
Ik heb je even een mailtje gestuurd (:

Leave a comment