Popje Nina #04

Hi lieve hakers!

Zoals jullie in mijn vorige bericht konden lezen was ik druk bezig met een bestelling voor pop Nina. Zij was door de klant helemaal zelf samengesteld via mijn webshop, echt heel leuk om te zien dat er zo weer verschillende kleurencombinaties uit komen. Deze combinatie vind ik echt heel erg leuk!

madebyleonie

Denise, de klant, wilde graag een leuk speelsetje voor de pop. Nu heeft ze konijnenslofjes aan en een matchende konijnenknuffel! Zo kan er straks lekker gespeeld worden met Nina.

madebyleonie

madebyleonie

madebyleonie

Ik ben trouwens bezig met het ontwikkelen van een ‘ontwerptool’ waarbij mensen gemakkelijker hun eigen pop kunnen samenstellen. Nu geven klanten steeds de kleurtjes aan mij door, maar ik merk dat het op prijs gesteld word dat ik voorbeelden maak van het popje als illustratie voordat ik aan het haken begin. Ik vind het erg leuk om te doen, maar ik denk dat het nóg leuker is als je het voorbeeld gelijk zelf kan maken en zien zonder dat je op mij moet wachten 🙂 Denk hierbij aan een digitale aankleedpop waarbij je een kleurtje aanklikt en een bepaald kledingstuk verandert van kleur zodat je gelijk kunt zien of je de combinatie mooi vindt of niet. Ik blijf voorlopig dus nog wel bezig 🙂

Hoe vinden jullie de pop geworden?

Liefs,

Leonie

Related Posts

Comments (1)

Jaaa, wij zijn verliefd. Super bedankt. Delana haar eerste verjaardag word helemaal geweldig met dit als kadootje.

Leave a comment