Posts Media Grid

 • Alles
 • Amigurumi
 • Bear
 • Beer Bram
 • Blog
 • Crochet
 • Daisy
 • haakpatroon
 • Haken
 • MadeByLeonie
 • Patroon
 • Pattern
 • snuggly stitches
 • Stip & Haak

Hi! Ik wil je graag voorstellen aan Daisy! Daisy’s grote hobby is tuinieren en houdt van alles wat met de natuur te maken heeft. Ze is te herkennen aan haar toffe tuinbroek, vlotte vlechtjes, hippe sandalen én natuurlijk haar cactus!

En… daar is nog een Nina! Deze keer in het geel met grijs, voor mij een nieuwe maar o zo leuke kleurencombinatie. Gezellig en kleurig, maar toch niet te druk 🙂

Ik merk dat ik het lastig vind om steeds verhaaltjes…

Hi! Voor een leuke bestelling heb ik weer twee hele leuke poppen mogen maken. Ook deze keer zijn de kleuren geheel gekozen door de nieuwe eigenaar! Daarnaast heb ik weer een (flinke) verbetering kunnen doorvoeren bij deze twee poppen; door…

Voor een klein meisje met de mooie naam Ariël mocht ik deze Ariël de zeemeermin maken. Ik heb haar gemaakt met het patroon van Lily als basis. Het deel wat bij de originele Lily haar benen en onderbroek is, is…

Hi lieve hakers, Het leek me leuk om weer eens iets anders te verzinnen dan een knuffel als kraamcadeau. Dit fotolijstje van IKEA heeft extra ruimte aan de binnenkant waar ik een klein gehaakt beertje heb neergezet. Niet dat dit zo…

Hi! Ik ben pas naar de film Beauty and the Beast geweest en ik kon het daarna niet laten om Belle uit de film na te maken. Hiervoor heb ik het patroon van Lily gebruikt, en de jurk en de…

Hi! Zoals ik een tijdje geleden had verteld is de nieuwe naam van mijn website Snuggly Stitches. En daar hoort dan natuurlijk ook een nieuwe website bij! Maar dat was je waarschijnlijk (en hopelijk) ook al opgevallen toen je begonnen…

Hi lieve hakers, Een hele tijd geleden heb ik deze lieve beer mogen haken voor baby Siemen. Ik had hem al een keer gemaakt voor Noah, en nu was Siemen dus aan de beurt! Eigenlijk is deze beer hetzelfde als…

Hi lieve hakers! Zoals jullie wellicht hebben gezien (of gaan zien) is de naam van mijn website veranderd. Waar eerst ‘Made by Leonie’ stond, staat nu ‘Snuggly Stitches’! Ik ben deze verandering door aan het voeren in mijn patronen, op…