Projectjes tussendoor (en Hello Kitty!)

Hi allemaal!

Ik ben de laatste tijd wat meer bezig geweest met wat projectjes en bestellingen tussen mijn grotere projecten door. Zelf ben ik vooral blij met hoe deze Hello Kitty sleutelhanger is geworden! Ik vind het ook heel grappig om dan terug te bladeren naar mijn oudere Hello Kitty’s (bijvoorbeeld deze of deze) en de voortgang te zien 😉

Zo, voor nu weer snel verder met een gehaakt jurkje voor Lily! Ze gaat namelijk binnenkort naar haar huis in Frankrijk, en haar nieuwe eigenaresse wilde graag nog wat gehaakte kleertjes en schoenen voor haar. Echt heel leuk dat iets wat ik gemaakt heb straks iemand hopelijk heel erg blij maakt in Frankrijk!

Liefs,

Leonie

Related Posts

Comments (5)

Het is echt leuk om jouw eigen haaksels te vergelijken en de verschillen door de tijd heen te zien. Deze Kitty ziet er schattig uit.

Groetjes, Margaret

Dank je! Ik vond het ook echt heel grappig om te zien, die haaksels van een tijd geleden die er toen nog ‘perfect’ uitzagen en ik nu eigenlijk helemaal niet meer mooi vind haha 🙂 Ach, oefening baart kunst!

Leave a comment