Ragdoll konijntje nummer 2! – WIP

Hoi allemaal!

Het is alweer even geleden dat ik jullie hier heb laten zien wat ik heb gehaakt. Nu ben ik lekker bezig met het haken van (nog) een lief lappenpopje van A la Sascha. Ik vind deze erg fijn om te haken, ze haken zo lekker weg zonder dat het echt ingewikkeld wordt.

madebyleonie_ragdoll_konijn02_01

En nog even wat nieuws over het patroon van Tommy; Anniek is klaar met testen! Zij heeft me geholpen met nog wat dingetjes die nog niet duidelijk waren/klopten, dus het testen is zeker niet voor niets geweest 🙂 Ik heb nog even wat tijd nodig om deze veranderingen in het patroon te zetten, maar vanaf maandag 29 februari is het patroon te koop in mijn webshop hier op de website en op Etsy! Als het zover is laat ik het natuurlijk ook nog eventjes in een nieuw bericht weten 🙂

Fijn (haak)weekend allemaal!

Liefs, Leonie

Related Posts

Leave a comment