Ragdoll konijntje van A La Sascha

Deze week heb ik me lekker bezig gehouden met het haken van deze lieve knuffel, of nou eigenlijk knuffeldoekje. Het lijfje van dit konijntje is namelijk niet opgevuld, maar plat gelaten waardoor er extra fijn mee gekroeld kan worden! Het patroon van dit konijntje is van A La Sascha. Ik heb deze roze/paarse bunny gemaakt van Scheepjeswol Stonewashed.

ragdoll_konijn01_madebyleonie

Ik had nog nooit met Scheepjeswol Stonewashed gehaakt, maar wat een mooi garen! Het resultaat is lekker zacht, en vooral het kleurtje ziet er zo mooi ‘stonewashed’ uit haha 🙂 Ook als ik Stonewashed bij anderen zie geeft het zo’n mooi effect, alsof knuffels er gelijk beter uit zien. Dit garen ga ik vaker gebruiken!

ragdoll_konijn02_madebyleonie

Kijk vooral eventjes bij A La Sascha in haar digitale winkeltje(s)! Ik ben vooral fan van haar ragdolls zoals dit konijntje 🙂

ragdoll_konijn03_madebyleonie

Vandaag was de blogpost wat later. Ik was namelijk lekker een weekendje naar Lille! Even fijn er tussenuit. Wat vinden jullie van dit fijne knuffelkonijntje?

Liefs, Leonie

Related Posts

Leave a comment