IMG_0236

23 mrt: Pop Nina #06

En… daar is nog een Nina! Deze keer in het geel met grijs, voor mij een nieuwe maar o zo leuke kleurencombinatie. Gezellig en kleurig, maar toch niet te druk 🙂

Ik merk dat ik het lastig vind om steeds verhaaltjes…

snugglystitches

26 nov: Vriendje en vriendinnetje

Hi! Voor een leuke bestelling heb ik weer twee hele leuke poppen mogen maken. Ook deze keer zijn de kleuren geheel gekozen door de nieuwe eigenaar! Daarnaast heb ik weer een (flinke) verbetering kunnen doorvoeren bij deze twee poppen; door…

iMac-Vintage-Style-Workspace-Mockup03 kopie

21 mrt: Nieuwe look!

Hi! Zoals ik een tijdje geleden had verteld is de nieuwe naam van mijn website Snuggly Stitches. En daar hoort dan natuurlijk ook een nieuwe website bij! Maar dat was je waarschijnlijk (en hopelijk) ook al opgevallen toen je begonnen…