Tester gevonden voor het patroon van Tommy

Hoi lieve hakers!

Na al jullie reacties op mijn berichtje van vorige week heb ik een tester gevonden! Omdat het moeilijk was om zomaar iemand te kiezen heb ik er willekeurig iemand uitgepikt zodat het allemaal wel eerlijk zou blijven 🙂 Ik heb tester Anniek hierover een mailtje gestuurd. Alvast bedankt! Ik vond het erg tof om te lezen dat veel van jullie het leuk vinden om na al die meisjespoppen nu een keer een jongenspop te maken! Dat was inderdaad ook mijn hele insteek van Tommy, blij dat jullie hetzelfde vinden!

Verder is het hier nogal rustig qua haaksels.. Het was erg druk met school de laatste tijd, want ik heb namelijk net mijn minor afgerond! Straks begint mijn afstudeerstage, dus ik hoop dat ik dan in de avond weer lekker op m’n gemakje met thee en mijn series kan gaan haken 🙂 Misschien is hier dus niet elk weekend een nieuw haaksel te vinden, maar wát ik haak komt hier zeker voorbij.

Heel veel haakplezier en liefs,

Leonie

Related Posts

Leave a comment