Testers gezocht!

Hi lieve hakers!

Waar het vorige week wat stil was hier, heb ik nu een leuke aankondiging: het patroon van Tommy is af! Maar om er helemaal zeker van te zijn dat Tommy’s patroon duidelijk is en dat er geen foutjes in staan, wil ik graag aan jullie vragen wie er zin heeft om het patroon te testen! Dus:

Heb jij zin om het patroon van Tommy te testen? Heb jij al enige haakervaring en kun jij Nederlandse patronen lezen? Laat dan hieronder een berichtje achter!

madebyleonie_tommy02

Om het voor iedereen leuk te houden heb ik wel een paar ‘regels’. Zo zou het natuurlijk fijn zijn als je redelijk snel kunt beginnen aan het patroon, omdat ik denk dat er hier en daar wel wat mensen ook graag aan hun eigen Tommy willen beginnen 🙂 Het belangrijkst is dat je mij goede feedback kunt geven, zodat ik het patroon zo duidelijk mogelijk kan maken en iedereen met dit patroon aan de slag kan. Jij als tester krijgt het patroon natuurlijk gratis toegestuurd, en mochten er nog wijzigingen in plaatsvinden krijg je ook de definitieve versie van het patroon zodra deze klaar is.

Je kunt je hieronder t/m zaterdag 6 februari aanmelden. Laat vooral weten voor wie je blij wilt maken met dit lieve knuffelvriendje 🙂

Veel haakplezier!

Liefs, Leonie

Related Posts

Comments (14)

Hoi Leonie. Wat een leukerd. Ik zou best voor je willen testen. Heb ik altijd al eens willen doen. Ik haak al vanaf dat ik 8 ben en de laatste 5 haar heeeeel veel. Groetjes Nadine

Het lijkt me heel leuk om het patroon te testen en daarna geef ik Tommy graag aan een kind die vanuit Edukans/schoenmaatjes een schoenendoos krijgt gevuld met schoolspulletjes en speelgoed. Haken doe ik al heel lang en het laatste jaar weer heel actief. Groetjes Inge

Hoi leonie

Wat een schatje. Die zou ik graag willen maken. Wij mogen vaker proef haken en dat is ook leuk om te doen. Om te zien wat wij zoal maken kun je een kijkje nemen op onze site http://Www.woolys.nl.

Hoor graag van je.

Groetjes Margaret
Woolys

Hoi Leonie!
Hier zat ik stiekem al even op te wachten! Ik wil het patroon heel graag voor je testen. Tommy wordt voor mijn jongenstweeling. Ze worden 2 jaar in april. Zo leuk dat er nu een stoere gehaakte jongenspop is!
Groetjes, Anniek

Hoi Leonie…
Wat is de jongenspop prachtig geworden!! Ik zou heel graag het patroon willen uittesten! Ik heb al heel wat dingen gehaakt, maar de popjes die ik heb gehaakt zijn meisje. Omdat ik zelf 2 zoontjes heb zou het super leuk zijn om ook eens een pop voor hen te kunnen haken!
Heel veel groetjes

Als je benieuwd bent naar mijn haakwerkjes kan je altijd een kijkje nemen op mijn Facebookpagina ?

Hallo Leonie

het lijkt me erg leuk om het patroon van tommy te proefhaken. Ik haak al aardig wat jaartjes en heb dus al veel gemaakt, van deken tot knuffel tot poncho tot hartjes tot waxinelichtjes.
Ik zou Tommy voor mijn zoontje maken, die zou er erg blij mee zijn.
Groetjes Jolanda

Goeiemiddag 🙂
Nou ik kan snel beginnen en ben een ervaren haakster (al zeg ik het zelf hihi) .
Ik zou graag eens voor iemand proefhaken hoor. En deze knul Tommy is super mooi.
Al voor allrlei kleine meisjes gehaakt te hebben komt er nu een klein jongetje aan en het zou toch leuk zijn om voor dit kleine mannetje een jongens pop te haken 🙂

Goedemiddag, het lijkt me leuk om je patroon te testen

Hallo Leonie, ik zou graag eens willen proefhaken. Ik heb al veel ervaring met knuffels haken en ben er een beetje verslaafd aan. Ik zou deze pop graag voor de kleinzoon van mijn vriendin willen maken.

Hoihoi! Graag zou ik je helpen met het testen van je komende patronen!

Erg creatief ben ik van mezelf niet qua ontwerpen maar het maken vind ik maar al te leuk. Op Facebook Minkjes Handmade kan je mijn werk zien.

Groetjes,
Minke

Hallo Leonie,

Tommie is erg leuk! Ik vind het leuk om te haken en zou graag een patroon voor je willen testen. Ik zie dat de deadline al verstreken is voor de aanmelding van testers. Misschien kan ik in de toekomst een patroon voor je testen? Lijkt me namelijk erg leuk.

Groetjes Lusie

Hoi hoi, wat een mooierd!
Ik zou deze graag voor je willen proef haken.
Daarna zou ik hem aan mijn neefje uit Zweden geven die net 1 is geworden.
Groetjes Laura.

Och zie nu net dat het vorig jaar was, jammer joh !! Als je nog test hakers zoekt tegenwoordig houdt ik me aanglbevolen ?

Leave a comment