Tommy’s vriendje

Hoi lieve hakers!

Zoals jullie een tijdje terug hebben kunnen zien was ik bezig met een vriendje voor Tommy. Dit project was niet alleen voor de lol (al is haken eigenlijk wel voor de lol natuurlijk), maar ook omdat ik graag nog wat verbeteringen wilde maken voor het haakpatroon van Tommy wat nu bijna klaar is 🙂

madebyleonie_tommy02

Ik heb besloten om Tommy’s vriendje geen ‘mondje’ te geven. Zo heeft hij gelijk een andere uitdrukking en zou het kindje wat ermee speelt zelf invulling kunnen geven aan de stemming van dit vriendje. Ik vind hem zelf wel erg schattig zo, en het was ook een beetje alsof ik een kind op de foto aan het zetten was!

madebyleonie_tommy02

Wat vinden jullie van dit vriendje? Oh, als je me volgt op Instagram komen er meer foto’s van mijn haaksels voorbij! Ik maak elke keer genoeg foto’s, maar om mijn blog niet helemaal vol te zetten hiermee heb ik besloten om de rest op Instagram te zetten. Volg je me daar ook?

Liefs, Leonie

Related Posts

Comments (2)

wat een prachtig popje. ik snap wat je bedoeld met het geen mond geven.

Tommy ziet er echt leuk en mooi uit. Grappig dat jij zijn mondje hebt weggelaten. Dat heb ik bij jouw meisjespop ook gedaan. En om dezelfde reden.
Tommy is goed gelukt.

Groetjes, Margaret

Leave a comment