Vriendje en vriendinnetje

Hi! Voor een leuke bestelling heb ik weer twee hele leuke poppen mogen maken. Ook deze keer zijn de kleuren geheel gekozen door de nieuwe eigenaar! Daarnaast heb ik weer een (flinke) verbetering kunnen doorvoeren bij deze twee poppen; door het plaatsen van een papillot in de nek staat het hoofd heel stevig op het lijfje. En ja, je leest het goed, dat is zo’n ding waar je je haar mee kunt krullen 😉

Ik weet dat ik het vaker zeg, maar het blijft leuk om te zien hoe er kleurencombinaties uit komen die ik zelf nog niet had verzonnen. Als je het ook leuk vindt om een Nina of Tommy te maken kan je natuurlijk altijd klikken op de patroontjes die hiernaast staan! Kan je zelf niet haken, maar wil je wel graag een pop? Dan kan je in mijn webshop met door jou uitgekozen kleuren zelf je eigen Nina of Tommy samen stellen.

Nog even wat anders; op het moment klopt het uiterlijk, voornamelijk de kleuren, van mijn website niet helemaal meer. Ik ben hier hard mee bezig, maar helaas is het allemaal wat ingewikkelder dan in een menu de kleuren omzetten. We zullen het dus nog eventjes met dat best wel lelijke paars moeten doen! Heb jij trouwens al eens je eigen Nina of Tommy gehaakt? Als je deze ergens online hebt staan, bijvoorbeeld op Facebook of op je eigen blog, link ze hieronder gerust! Ik ben benieuwd!

Gebruikte materialen voor Tommy

Voor Tommy heb ik de volgende kleuren van Drops Paris gebruikt:
– Dark beige (26) 2x voor de huidskleur
– Rusty red (37) voor zijn haar
– Green (43) voor zijn shirt
– Brown (44) voor zijn broek
– White (16) voor de sokken
– Red (12) als accentkleur van de schoenen

Gebruikte materialen voor Nina

Voor Nina heb ik de volgende kleuren van Drops Paris gebruikt:
– Dark beige (26) 2x voor de huidskleur
– Brown (44) voor haar haar
– Strong blue (09) als hoofdkleur van het shirt
– Navy blue (28) voor de broek
– Medium pink (33) voor de details van het shirt en de schoenzool
– Shocking pink (06) voor de haarstrikjes en de schoenen

Leave a comment