Patroon Daisy (NL)

4.95

Daisy is een vrolijk meisje met maar één passie; tuinieren! Cactussen zijn haar favoriet. Met haar vrolijke vlechtjes, tuinbroek en hippe sandalen is zij het perfecte speelmaatje.

Voor het maken van Daisy wordt een haaknaald van 2,5mm en katoen van Schachenmayr Catania gebruikt. Als je deze materialen ook gebruikt zal Daisy ongeveer 41 cm lang worden. Verdere benodigdheden staan in het patroon vermeld. Het patroon bevat uitgebreide beschrijvingen en veel afbeeldingen. Mocht je toch tegen problemen aan lopen mag je natuurlijk je altijd contact opnemen.

Als je betaling is ontvangen, krijg je een mail met een downloadlink naar het patroon van Daisy.

Zodra je het patroon besteld hebt en je betaling is ontvangen, wordt het zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 24 uur, naar je opgegeven e-mailadres verzonden. Dit kan per bank verschillen, en bij bestellingen in het weekend komt de betaling pas na het weekend aan. Mocht het toch te lang duren is er waarschijnlijk iets fout gegaan. Dan mag je natuurlijk altijd een berichtje sturen, graag zelfs!

Het patroon mag op geen enkele wijze verkocht of gedeeld worden. Helaas mogen door jou gehaakte poppen niet verkocht worden, maar als je buurvrouw graag een Daisy wil mag je die natuurlijk wel voor haar maken.