Patroon Nina (NL)

4.95

Dit is het Nederlandse haakpatroon van pop Nina. Pop Nina is ontstaan nadat ik het patroon voor de perfecte pop niet kon vinden. Ze is door haar grootte een lief speel- en knuffelmaatje voor kinderen van alle leeftijden.

Voor het maken van Nina wordt een haaknaald van 3mm en Drops Paris katoen gebruikt. Als je je hieraan houdt zal Nina ongeveer 40 cm lang worden (staand/liggend), en 25 cm hoog als ze zit. Verdere benodigdheden staan in het patroon vermeld.

Het patroon bevat uitgebreide beschrijvingen en veel afbeeldingen. Mocht je toch tegen problemen aan lopen mag je natuurlijk je altijd contact opnemen.

Zodra je het patroon besteld hebt en je betaling is ontvangen, wordt het zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 24 uur, naar je opgegeven e-mailadres verzonden. Dit kan per bank verschillen, en bij bestellingen in het weekend komt de betaling pas na het weekend aan. Mocht het toch te lang duren is er waarschijnlijk iets fout gegaan. Dan mag je natuurlijk altijd een berichtje sturen, graag zelfs!

Het patroon mag op geen enkele wijze verkocht of gedeeld worden. Helaas mogen door jou gehaakte poppen niet verkocht worden, maar als je buurvrouw graag een Nina wil mag je die natuurlijk wel voor haar maken.