Categorie: .

Patroon Tommy (NL)

4.95

Dit is het Nederlandse haakpatroon van pop Tommy. Het idee voor pop Tommy is ontstaan nadat ik het aanbod (gehaakte) jongenspoppen niet genoeg vond. Jongens verdienen ook gewoon een lief gehaakt vriendje, en dan natuurlijk het liefst wel een stoere!

Voor het maken van Tommy wordt een haaknaald van 3mm en Drops Paris katoen gebruikt. Als je je hieraan houdt zal Tommy ongeveer 40 cm lang worden (staand/liggend), en 25 cm hoog als hij zit. Verdere benodigdheden staan in het patroon vermeld.

Het patroon bevat uitgebreide beschrijvingen en veel afbeeldingen. Mocht je toch tegen problemen aan lopen kan je altijd contact opnemen, graag zelfs!

Zodra je het patroon besteld hebt en je betaling is ontvangen, wordt het zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 24 uur, naar je opgegeven e-mailadres verzonden. Dit kan per bank verschillen, en bij bestellingen in het weekend komt de betaling pas na het weekend aan. Mocht het toch te lang duren is er waarschijnlijk iets fout gegaan. Dan mag je natuurlijk altijd een berichtje sturen, graag zelfs!

Het patroon mag op geen enkele wijze verkocht of gedeeld worden. Helaas mogen door jou gehaakte poppen niet verkocht worden, maar als je buurvrouw graag een Tommy wil mag je die natuurlijk wel voor haar maken.